Крест
Покайтесь, ибо Господь грядет судить
Проповедь Всемирного Покаяния. Сайт отца Олега Моленко - omolenko.com
  tolkovanie.com  
  omolenko.com  
  propovedi.com  
holy.city - сайт о ВОЗВЕДЕНИИ БОЖЬЕГО ХРАМА В ДОМИНИКАНСКОЙ РЕСПУБЛИКЕ!
  Избранное Переписка Календарь Устав Аудио
  Имя Божие Ответы Богослужения Школа Видео
  Библиотека Проповеди Тайна ап.Иоанна Поэзия Фото
  Публицистика Дискуссии Библия История Фотокниги
  Апостасия Свидетельства Иконы Стихи о.Олега Архив
  Жития святых Книга отзывов Исповедь Статистика Карта сайта
  Молитвы Слово батюшки Новомученики Пожертвования Контакты
Главная страница сайта Печать страницы Ответ на вопрос Пожертвования Персональный видеоканал отца Олега Вниз страницы Вверх страницы К предыдущей странице   К вышестоящей странице   К следующей странице Перевод
МИР ВСЕМ МИЛОСТИВЫМ, ЩЕДРЫМ И МИЛОСЕРДНЫМ!
Дорогие читатели, прошу вас оказать милость и поучаствовать своим пожертвованием в Божьем деле - возведение первого православного Храма в Доминиканской Республике! Вы не обязаны этого делать, но можете! Для этого достаточно зайти по данной ссылке и перевести деньги на церковный счет в соответствии с указанными реквизитами банка. Там же можно прочитать подробнее об этом проекте.
И да благословит вас Господь обильным благословением за ваше щедрое сердце!


ВКонтакт Одноклассники Facebook Twitter Google+ Blogger Livejournal Яндекс Mail.Ru Liveinternet
Вопрос №1227

О крещении в Греции

Ilijan Nedev , Ruse, Bulgarija
03/02/2004

Благословите, Батюшка! Храни Вас, Господи!>
Извините, писать буду на болгарский язике. Каэвам се илиян недев и съм от град русе-България. В момента живея с жена си маринка, но за жалост нямаме пари да сключим граждански брак. Само сме се обещали на Бог да бъдем семейство. От дълго време си търим духовен старец и го намерихме в твое лице. Много грешки допуснах в своя живот. Благодарение на молитвите към Свети Фанурий и след прочитането на словата на Свети Симеон Нови Богослов разбрах че з а спасението на душата ми е необходимо да открия свещеник със Светия Дух и който да ми покажи Бога и да ме настави във вярата. Разбрах че не съм кръстен тъй като съм лъжекръстен от псевдосещеник. Моля те от все сърце кръсти ни Свети о.Олег. Ако ли не изпрати свещеник който да ни кръсти грещните раби: Илиян-майка ми Добрина-сестра ми Йорданка и жена ми Маринка. Майката и бащата на маринка са мормони бяха петдесятници. Моят уж приятел е новостилец. Казва се георги и ме безпокои и той и родителите на маринка уж се молят за нас а ни изпращат бесове. Аз съм много зле. Мисля си че гълтам раэни предмети че ме удрят коли но само в мисълта си. Моля те помогни ми. Моли се эа нас. Ще ти изпратя адреса си на е-маил. Идват ми и мисли за самоубйство. Боли ме и сърцето от време на време и ми се зачервява и лицето. Моля те помогни. Искаме да се спасим и да се иэбавя от бесовските въздейства много ти благодаря. Бог да е с теб во веки веков. Амин. Бъди жив и здрав. Илиян. Русе. България.



Ответ отца Олега Моленко:

Мир вам.

Молюсь о всех вас и буду молиться. Остальное зависит от милости Господа Бога. Если кто-то из вас может приехать на встречу со мной в Грецию (об этом спишемся по почте), то я могу покрестить его, а он остальных. Молите Бога об этом.



Главная страница сайта Печать страницы Ответ на вопрос Пожертвования Персональный видеоканал отца Олега Вниз страницы Вверх страницы К предыдущей странице   К вышестоящей странице   К следующей странице Перевод

Flag Counter
Код баннера
Сайт отца Олега (Моленко)

 
© 2000-2017 Церковь Иоанна Богослова